Anotace: Máte rádi školní rozbory ve škole? :) Trochu jiná básnička než ostatní, trochu na vysvětlenou...(napsána r.2006)
Prosím neuraž se, ale za tuto báseň bych ti dal antytip kdyby to šlo. Psala si tuto báseň ze své vůle nebo tě k tomu někdo donutil? Jsi výjmečná básnířka a tímhle brakem jsi se jen shodila. Umíš psát nádherné verše a doufám, že v další básni to tak bude. Nezlob se prosím.
Azazen
06.07.2008 10:13:00 | Azazen