...Pro ni...
Anotace: nechi ať se trápí...
pošlapat svět
to by jim šlo
-lidi-
naivita ideálů
kdo jsou,
že si dovolí soudit?
-bazprávní-
hledání lásky
s maskou posedlosti
-nezamilování-
...
dokázat odporovat
pohledům
už to
je hodno potlesku
žíj tak,
abys mohla být hrdá na to,
že žiješ
miluj sebe
hledání dokonalosti
je jen ukázkou slabosti
ptáci v trní...
život
je
pofiderní cesta...
TY můžeš létat
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: qpal, MalaIzis, WhiteSkull
Komentáře (0)