Doba Dneška
Anotace: jedna z jednoduších na podání
°
na jazyku potopa
a místo rukou biče
svazující doba nutí
vrůst do čediče
škoda dřeva na kříž
přejetého ježka
taková je doba
doba dneška
krunýř před ní
úzký je a tenký
cítím bolest
umírají Prvosenky
-----------------
dneska už raději
chodívám od krajnic
bože, jen ať nepotkám
houf jejích nápadnic
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, Marfuša, s.e.n, slepý tambor, Roger, Trapné děťátko, Bíša, Rozárenka, prostě Zuzana
Komentáře (4)
Komentujících (4)