tvá pravda
Anotace: za všechno se musí platit
čím je zvláštní tento den,
vědomí vlastního osudu
co vedé kroky mé
vědomí toho
že vídím dál
co napíšu
splní se
jsem toho schopna?
osud plní se
černá tma mě vítá
bojím se
i přestoodcházím
do víru volání
neboj se,
říkám si
jen dvahu
v srdci úkost mám
nesmím se zastavit
opodál..
jak přelstít osud
co vede mé kroky života
za všechno se musí platit,
říkal jsi..
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, vodnař
Komentáře (1)
Komentujících (1)