Barevný pocit
Anotace: Báseň, která je věnována příteli, kterému má zároveň otevřít oči :)
Barevný pocit
4U?
Nastoupil jsi a jel do zastávky,
která na znamení jest.
Bílý knoflík s černým nádechem,
sám se stiskl
a rozsvítilo se žluté STOP.
Čekáš na ni.
Nevíš, zda jet ještě dál.
A v tmavém odrazu okna
vidíš neobratné POŤ Se mnou.
Otočíš se zpět.
Stopka zhasne
a dveře autobusu se otevřou...
Komentáře (0)