Skovej břicho,schovej pleš
Anotace: když vám vizáž uteče
Pod kšiltovku skovej pleš,
bez vlasů hezký nebudeš,
bez vlasů a bez pasu vystaven jsi trapasu.
Zastrč břicho, schovej pleš!
posměchu se nevyhneš.
Nekveteš už pro krásu,
jsi tlustou tečkou v atlasu.
Tlustá tečka ,břicho ,pleš,
že jsi krásný? To je lež!
Dlouhé ,hnědé,prstýnkové,
měl jsi,nemáš,kup si nové!!
Žádné vlasy,křivý nos,
neschová ho černá noc,
křivý nos a křivý zub,říkali mu belzebub.
Tam, kde stojí starý dub ,
tam teď leží plný hub,
bez vlasů a s břichem,
obklopen je tichem.
Přečteno 321x
Tipy 15
Poslední tipující: Eru Alonnar, slečna Nefertiti, zzlatý, Apostata, Lota, lupínek, její alter ego, Ishtar, fire.fly, Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)