Příteli copak tě trápí
Povídej příteli
co tebe trápí,
vždyť tu jsem pro tebe
a psaní básní.
Společně najdeme
nějaké řešení,
nedej se depresi
zkus být veselý.
Vím že to občas
tak lehké není,
hned nevěš hlavu
však se to změní.
Čas si to trápení
vezme zas zpátky,
tak se teď pousměj
přichází svátky...
Přečteno 509x
Tipy 3
Poslední tipující: Liquid vamp, Woski, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)