Jsem...
Jsem přelétavá jako motýl.
Jsem divoká jak letní bouře.
Jsem klidná jak hladina jezera.
Jsem naslouchavá jako vrba.
Jsem tichá jako socha.
Jsem uplakaná jako déšť.
Jsem jako život sám,
každou chvíli jiná!!
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Hannazka
Komentáře (1)
Komentujících (1)