nový začátek..../pomoc pro sebe.../
ty mě podržíš
/já to vim/
...
vrhám se
bezhlavě
do
černý
budoucnosti
.../stejně je lepší než minulost.../
dej mi čas
na
napravení
chyb
který je
potřeba
nám
všem
...
začínám od nuly
...
začínám od sebe
...
teď budu tiše
abych nevyrušila
vzpomínky
/...zlá holka.../
padám do černý
propasti
...a nebojim se
všechno špatný
je za mnou
*jsi naivní*
/jak já tohle slovo nenávidim/
...
budu doufat v
"krásnější zítřek"
...
budu doufat
v černou
velrybu
která pluje
na pomoc
mojí zkažený
duši
...
..
.
(přežívám...)
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: Liss Durman, kucky, B.a.r.b.a.r, veronika, Bíša, Venessa, Erion Fate, Seychelly, už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)