Requiem ztracené duše
Tančím po poli ostružin
a vzduchem létám,
jak z lampy džin
a vzkvétám....
Když se té krásy nabažím,
tak slétnu na zem,
připažím,
jsem s kazem.
Jen šedé stěny
tančí kolem mne
v zákalu pěny
stopy neklamné.
Vzduch páchne strachem
o další let,
můj život zas krachem,
toť závislých svět...
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Roger, MalaIzis, Pišák, její alter ego
Komentáře (4)
Komentujících (4)