Prasátko
Anotace: ... ale jen trochu drsnější.
Skrývají své chybí
A vyzdvihují cizí
A znají jen ta kdyby
Co v dálce rychle mizí
Na povrchu zlato
A uvnitř jenom velké nic
Však brzy příjdou na to
Že míň je někdy víc
A pozlacené prasátko
Vydalo se do světa
No skončilo to oprátkou
Co třpytkami byla posetá
To uvnitř musíš ryzí mít
Naučí to snad jen čas
Teď už můžem jenom smýt
mastnotu na stole
... od klobás.
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Nessy, Roger, *Norlein*, Demedalex
Komentáře (2)
Komentujících (2)