Stejni
Ne,nejsme stejni
a už nikdy nebudeme
život nás mění
a neptá se jestli chceme!
Ne,nemámé týž úsměv
a už nikdy nebudeme
zůstane jen stejný záchvěv
když se obejmeme!
Ne,nemáme stejná přání
a už nikdy nebudeme
nemáme o sobě zdání
jíž stejni se nesejdeme!
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)