Bez názvu
Anotace: pokud by vás napadl nějaký vhodný název, ráda uvítám...:)
Proplétající se těla
v podobě soch
s životem
a něhou dotyků
rukama z kamene
sdcí ze žuly
a tužeb z křemene
nedbaje svítání za plotem
nespočet párů noh
tak,jak jsi možná chtěla.
Večeře při svíčkách
milování hnané touhou,
strachem z času
a srdcem ze žuly.
Pak jen řekneš,
že jsi to tak nechtěla
A budem jako sochy
vedle sebe stát
a ty se budeš ptát
/jestli jsme to takhle chtěly/
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: René Vulkán, kryndy, Bíša, Elizabeth-Lili, dva
Komentáře (3)
Komentujících (3)