Sázka s životem
Miluju nenávist,
nenávidím lásku
sázím na závist
a závidím ti sázku
- smrt za lásku
na černém pásku -
na černém pásku
temnota se blíží,
láska? Smutně přihlíží...
Láska nečině přihlíží,
-život na tebe dohlíží -
život je sázka
ale je v něm i láska.
Smrt hlídá život,
život chrání tebe,
ty hledáš lásku,
a láska šla do nebe...
Miluju nenávist
nenávidím lásku
a nechci už závidět
ani tu sázku!
Komentáře (1)
Komentujících (1)