Fialová...
Stojím před soudem malých holek.
Čeká mě spravedlnost
a vypuštění do světa.
Klepou se mi kolena
a do očí vlévají se slzy.
Strach a obavy z rozsudku.
Na užmoulaných listech papírů
opatruji své milované děti
vytvořené inkoustem barvy
očí mého soudce.
Fialové.
Jeho oči se zablýskají
a smějí se.
Naděje svitla...Mé ustrašené duši.
,, Slečno, všimněte si, jak svítá Slunce
a vraťte se mi o tom povědět!“
Fialová...
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Zuz.
Komentáře (3)
Komentujících (3)