Zasloužili by si, aby se do nich
ještě více šilo a pořád by to ještě
bylo málo, za to, co nám ukazují
a co nám "nadělili" po Novém roce.
Měli by si tam dát heslo "Sami sobě".
07.12.2007 09:51:00 | Beáta
Ale to jsi se rozohnila Maruš. A je po vánočním rozjímání. Zatracení politici.
05.12.2007 22:02:00 | Verule
Já věděla, že ho tady najdu,
Mistra druidského,
který sem přitáh haiku...
Ten musí být, "bínek" milý
z tvého dílka blažený!!
I ode mne letí k tobě
v tuhle chvíli - klanění!!
04.12.2007 20:02:00 | Cecilka
SUPER TIP!!!
mam taaaaaaaaaaaaaaaaaakovoudle radost ze tvych haiku...
hlas lidu - boží
neslyšíš přez mlaskání
u plných koryt
.o)
03.12.2007 17:36:00 | Bean