Zavolej, až mě zabiješ
Zavolej, až mě zabiješ
Přetvářka a strach,
Že Ty jsi ten vrah,
Co bloudí v noci v polích
a vraždí bez přestání???
Osetý je hrách,
Tak co nám ještě brání,
Abys na mě sáh?
Zabodl svou kudlu do mého kopí
A nařízl mých skrání?
Co ti ještě brání,
Přijď a neusni,
Bdi se mnou dál,
Přijď a neusni,
Buď můj král,
Přijď a zavraždi mě,
A´t už pokoj mám
A zavolej mi do pekla,
Až se budeš cítit sám!!!
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Martinecka23, Bíša, Dračičák, Pišák
Komentáře (0)