Železná lady
Anotace: ...s rudým srdcem
Někdy mi přijde prazvláštní,
proč jsem vždy obětí svých ostnatě jemných vášní...
Snad může za to má oddanost pocitům?
Od teď však chci být jen ta dáma s železným srdcem,
ve hře přestanu tahat jen pěšcem,
předejdu tím veškerým smutkům.
Komentáře (1)
Komentujících (1)