Lásko...
Anotace: opět žádné haiku...
Lásko...
vzdaluješ se tam
kde propast je hluboká
most tam již není
vzdaluješ se tam
kde už motýl nelétá
květy nevoní
vzdaluješ se mi
uvnitř srdce to cítím
já nechám Tě jít.
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)