Netrpezlivá
Anotace: ..písala som to bez interpunkčných znamienok...je v tom trochu zmätok :D stáva sa...
čakanie
čakanie na električku
čakanie na vlak
čakanie na priateľa
ktorý nepríde
čakanie na radosť
na lásku
no najhoršie je čakanie na smrť
stojíš na moste
stojíš s tabletkami v ruke
so striekačkou
stojíš no nevieš
kedy príde
okolo mračná pochybností
čakáš pred bránou kostola
na spasenie
nie
to ti nepomôže
čakáš kedy príde čas
skončiť s čakaním
tak nečakaj
aj tak tým nič nezmeníš
smrť si ťa nájde sama
bez čakania
zbytočných rečí
otázok
a odpovedí
bez tabletiek
striekačiek
privíta ťa v plnej kráse
spoznáš kúzlo zla
čaro spomienok
sladkosť minulosti
spokojnosť prítomnosti
v jej mrazivom objatí zatratenia
v jej sladkom dychu
vychutnáš smrť
Komentáře (0)