...měl by si člověk vážit darů, které dostal do vínku...a s rozumem jich užívat...
06.12.2007 19:52:00 | Lota
každý má své žití tóny
tu znělé, jindy zstřené
hned jásají na trombony
pak housle špatně laděné
sotva se ti chvějí v dlani,
prorockých se bojíš not,
zas veselé jódlování
s kytarou ti příjde vhod
život přec ty svoje písně
každého hrát donutí
nakonec však, vím to jistě,
zbude píseň labutí...
***
J.s.
04.12.2007 05:40:00 | j.c.