Proč? (Komputernaya)
S tíchým broukáním mne pohlcuje sluha z nejoddanějších...
...celé noci hlídá, kdy si budu něco přát
Nepotřebuje jíst ani pít - jen čas od času má dostat co mu patří...
V modrém světle střídám světy...
Čas tu není, čas tu nebyl, čas nebude mít v čase poslední slovo
Posledním slovem budou kvanta zodopvězených otázek
Chceš je a musíš zodpovědět
Pro i proti hovoří pro něj...
I já se přimlouvám nedočkavý
Uzřít mistra při práci
Komentáře (0)