Bittersweet

Bittersweet

Anotace: Bittersweet - v překladu (Z angličtiny) - hořkosladký ......

Už je čas jít
Poslední pohled do nebe
Chtěla bych si jen utrhnout pár hvězd
Jen tak pro štěstí
Než z náruče mi jako křehké novorozeně
vypadnou trosky našeho krásného "NIC"
Sladkého jak švestový povidla
A zároveň hořkého jako každodenní louže slz
/Pro tebe/

Slepený pramínek vlasů
přitisknutý na tvář
A následně odhozen
Drsnou rukou osudu

Černá kapka
kutálejíc se z mého zeleného oka
Zeleného jako všechny ty louky
Ztracený naděje

A nakonec
Místo sametové, zlatě lemované opony
Jen bílé prostěradlo
Zalité hebkou, teplou, a rudou krví
Lemovené hořkostí lásky

Jsem jako švédský stůl
Perfektně naaranžovaná rukou umělce
Čistá jako ten cár nebe
Který dala jsem ti potají do kapsy
A čekajíc na své hosty...

***

Bon Apetit, Miláčku

...
Autor Fried Green Tomatoes, 03.12.2007
Přečteno 211x
Tipy 5
Poslední tipující: Jointies, barking bitch, paranoidandroid, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je dobrý, svým způsobem takový vyzývavý.-) sluší ti to takhle lyricko-epicky-ironicky :-D ***

04.12.2007 08:02:00 | paranoidandroid

i když nemám ráda ,,švestkový povidla", tak je to krásné :)

03.12.2007 22:10:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí