Parte
Anotace: zbývá nám málo dnů života
Naše drahá matka milovaná
se již na onen svět odebrala.
Odešla sama, jediná,
a přece tolik milovaná.
Její hlas, dech i vlas
již urna pohltila.
Poslední sbohem jsme jí dali,
abychom na ní s láskou vzpomínali.
Přečteno 559x
Tipy 4
Poslední tipující: Holly-EnD, whiolet, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)