Anotace: :o)
Počítám motýly
Přiletí jen chvíli
Předtím než usnu
Upadnu do snů
Naložím na křídla
Tvá slova nemilá
A pošlu je pryč
Z větru bič
S nimi zlé odletí
Já ve snů obětí
Spím tak nevinně
Očištěna úplně
Od myšlenek černých
pomyšlení na hřích
světa ve lžích
zklamání svých
Už slyším smích veselý
Radosti jakoby lákaly
Vstoupit do světa snového
Zažít něco nového
Nastolit v sobě úplný klid
A s ním se ráno probudit...