Politici
Anotace: -jste slavnííííí
uprostřed
demokraticky
podnebnýho pásu,
ztroskotaly
velký hlavy.
Byť jejich hrátky,
zaspalé rozumy,
financuje
budoucnost státu.
A jejich platy,
suše leží,
v hromádce
špinavýho prádla.
které čekají
na vysoce kvalitní
operace,
jejich
symbolických mozků.
Ke kterým stejně nikdy nedojde.
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Šerák, Herjann Skald Vargstjern, 0-0, W.O.K.O., Bíša
Komentáře (0)