Smíření
Námezdní síla
chodící klam
ze země sbírá
šišky, petflašky sám...
Nůši má plnou
vrací se domů
zatopí v kamnech
šiškama z borů
petflašky končí
v kontejneru.
Své ruce popraskané
ohřívá na plátech
s hrnkem kávy ohřívané
a chleba s náhražkou
másla dojídá.
Opásán řetězem
života svého
vzpomínky v krabicích
prohrabuje
zahnědlé dopisy
omšelá fota...
Slzy otírá vrásčitou rukou
kolena krotí od bolestí
s úsměvem ve tváři odevzdaným
myšlenky v mlze kdesi končí
usíná spánkem požehnaným.
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: s.e.n, Psavec, Breakthru, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)