Ženy
Anotace: že bych jim už rozuměl? ;)
Už vím
co nosí v koutku očí
střípky lásek
strach, že nás neochočí
že vypuštění vlci
se jednou vrátí
Tuším
o co tiše prosí
ať zrcadlo žití
se ještě dlouho rosí
dechem milovaných
bolístky dětí ať se ztratí
Snad pochopím
o čem nepřítomně sní
že stále platí
políbení pod třešní
že jaro, co v nás slibem kvete
zima nepodplatí
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, Psavec, Dračičák, cevert, el viento
Komentáře (3)
Komentujících (3)