Malíři!
Ty malíři,
jenž maloval jsi tahy,
na plátno mého života,
byl jsi opilý.
Poznal jsem to záhy,
stačila jenom minuta.
Ty malíři,
jenž jsi všehostrůjcem,
přiznej dnes svojí vinu,
byl jsi opilý.
A za trest jsi teď otcem,
nejhoršího ze svých synů.
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, Memories
Komentáře (2)
Komentujících (2)