Poslední ne nevěrná chvíle
Anotace: ...a vlastně to není ani tak smutné. Možná.
Někdy
se mi stává, že musím
rozdýchávat všechny ty cizí vůně z tvých kapes,
lži přetékají z tvých úst
a tvůj hlas zní něžně.
.
.
.
.
.
.
Až půjdu setmělou ulicí
s prázdnými dlaněmi
a nebudu vědět co říct,
potkám tě.
Tašku budeš mít naplněnou sny
a čokoládovými penízky.
A s trochou štěstí
mi budeš pískat do kroku(naposled).
.
.
.
To místo už navždy bude vonět tebou
a všechno mi tě bude připomínat.
.
.
.
A možná, že už pak nezažiji lepší chvíli.
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: trrtrr
Komentáře (0)