Ráno
Přichází ráno po noci,
kdy spánek se moc neohřál.
Zima a chlast jsou proroci
dnů,kterých jsem se vždycky bál.
Panák po ránu zachrání,
i když mi zabíjí tělo.
Podivně smutné svítání
z východních Čech přiletělo.
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: f393n6, Já Esther Ruth, Morgaine, Blázen? =), fire.fly, Franti
Komentáře (3)
Komentujících (3)