Love is Hell
Hej, něco si přej
Protože do oka mi spalda hvězda
Pustím ti starou vinylovou desku
A za praskajícího zvuku
Ludwigovy 9.
Ukážu ti dveře s nápisem "EXIT"
Podívám se na tebe a
Můj chladný dech
Se s cinkotem odrazí
Od tvých hnědých očí
Mý ulepený a chladný prsty
Sevřou se ti kolem hrdla
A moje slepený a upocený vlasy
Spadnou ti do pusy
Je ti zima?
Pojď ke mě
Zahřeju tě svým norkovým kožichem
Když zápach zdechliny
Dere se ti do nosu
Je pozdě
Někde se stala chyba
Držím tě ve své náruči
A ty se mnou dusíš
Dusíš se životem
A ptáš se proč
Proč?
Ale miláčku, neblbni
Když mé nehty dlouhé a ostré
Zabodnou se ti do tepny
Miluji tě
Tak proto
Zašeptám
Zatímco tvé rty pomalu blednou
...Láska je pes...
Přečteno 321x
Tipy 24
Poslední tipující: Marfuša, Petbab, Dračičák, Noc17, excited, 0-0, colorka, pennywise, Fuori dal mondo, paranoidandroid, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)