Pěkně ostře jsi si to na sebe hodila,ale báseň jako
celkově je moc hezky napsaná.Sloh i vyjádření.
06.12.2007 19:39:00 | s.e.n
Psychohygiena je dobrá věc. Ale znáš to hygiena půl zdraví, ...
Tak mě napadla jedna z klasické hygieny - proč není třeba se mýt:
Špína totiž do třech centimetrů hřeje a pak už sama opadává!
:-))
To jsem chtěl jen odlehčit vážné téma. Jinak báseňka to je pěkná a tvým pocitům rozumím. Zase bude líp. :-)
05.12.2007 10:22:00 | La Suneteto
Nikdo není dokonalý a to se myslím nezmění...ale ve spravedlnost věřím, stoprocentně ještě neumřela.
04.12.2007 19:37:00 | Chancer