vločky, vločky, chyťte si mě
rozmarné vločky sněhové,
jak veselé jste v této zimě,
stříbrné šišky borové
ta světýlka na „ranveji“
naší trojce vedou krok,
odpusťe mi, že se směji,
jsem tu jenom na záskok
v té mikulášské pelerýně,
no tak vločky, chyťte si mě...
***
J.s.
04.12.2007 22:36:00 | j.c.