Bloudím...
Anotace: Každý jistě zná ten pocit, kdy neví kudy kam...
Bloudím ve svém nitru...
Ta změť myšlenek
mě nepouští ze svých
zákeřných útrob...
Jsem sám...
Potloukám se tam
a zase sem...
Volám do prázdna..
Cítím konec,
v tom v dáli hvězda vysvitá,
a volá...
Já jsem tvá cesta ven...
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Liquid vamp, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)