ČÁSTEČNÁ IRONIE
Anotace: POPIS UČITELE, VESMĚS SRANDOVNÍ
Vlas je velký pán,
do hlavy vštěpuje nám.
Vědomosti naučné,
není to však poučné.
Všichni se tu nudíme,
ale tiše sedíme.
Jen Kašuba vyrušuje,
a hodinu narušuje.
Vlas je potom stresovaný
a vůbec není vyrovnaný.
Pak za dvéře odchází,
tam se dlouho nachází.
Trpělivost nám dochází,
Vlas už ale zase vchází.
Odpočatý, usměvavý vyrovnán,
pln elánu vypravovat nám.
Komentáře (0)