Anotace: 29. května 1453 Město je ztraceno!
A je to svým obsahem aktuální i dnes, jako mnoho odkazů z lidských dějin...
14.06.2008 15:56:00 | Špáďa
Tohle je o bitvě o Cařihrad, že jo? Podle toho letopočtu a podle Hagia Sophia...
16.05.2008 17:35:00 | Chancer
Není to dávno, co jsme mluvili o Krylovi a tohle dílko ke mně promlouvá podobně.
01.02.2008 21:05:00 | Evellin
Nejde jen o masakr,
o ponížení lidu.
Hirošima hadr,
nenecháš je v klidu.
Nenávist v nich dříme,
nebodej do nich víc.
Naserou se, to už víme,
zapalme víc svic!
11.12.2007 09:19:00 | jehlaspichlas
Abych tady přiznala svou nevědomost mě stojí hodně námahy, ale já to určitě zvládnu.. takžé.. vůbec nevím, o čem mluvíš. :D Ale najdu si to, přečtu a pokusím pochopit.. :-))
Děkuju za mail, zvedl mi náladu.. odepíšu snad zítra.
Papa
05.12.2007 22:56:00 | Gabika