Černá klisna
Anotace: koně přece nemusí umírat, za nic nemůžou...mají nás rádi..
Rozběhla se po stráních,
Kopyta se zarývala do hlíny,
Hříva jí vlála ve větru,
Kéž by mohla běhat ještě na chvíli…
Černá klisna,
Slyším jak naříka,
Probrala mě ze sna,
Je to jako píseň smrti..
její duše již do nebe letí…
Za nic nemůže a přesto zaplatila,
Myšlenka spravedlnosti??
Navždy se vytratila…
Komentáře (0)