Naděje
Anotace: Určitě příjde...
Když tvé srdce láskou hoří,
tenhle pocit dobře znám.
Do představ se duše noří,
jak je krásné nebýt sám.
Jenže dva tu býti musí,
aby láska rozkvetla.
Miluje-li jenom jeden,
je to cesta do pekla.
Nepomohou tvoje slzy,
když tě chlapec nemá rád.
Tak mu řekni, tvoje škoda,
když mě nechceš milovat.
Však on přijde chlapec nový,
srdce něhou zahřeje.
S láskou potom překonáte,
všechny zrádné peřeje.
Přečteno 415x
Tipy 37
Poslední tipující: Emily Říhová, PIPSQUEAK, Nikytu, Milásek, Actafool, Veríssek, Severka, Monsignore, Pišák, Jiparo, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)