Den pro Jitku
Den pro Jitku,
je den,kdy Mikuláš s andělem
otvírají čertům vrátka,
roháči se spouštějí
po provazu
ze sněhových vloček na zem,
brhákajů
svou zemitou píseň,
složenou
z lidského hříchu,
pokušení,
dají si jednu rundu rumu,
na cestu
do pekelného
zařízení.
Užívejme života,
dokud je čas,
peklo a nebe
je stále v nás.
Připíjím na Jitky
aby Mikuláše ctily
jako čertice s muži
naložily...
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)