Naarooodil se...
Koberce mlhy
kráčivý mráz
kol paží vrb přimyká,
Vánoce za dveřmi
vyklíčí pupeny světýlkek
v předpolí cudných vilek
Bledosvit
chytlavých tónů
z tlampačů tržnic
do šikmorukých regálů
vhání tmu.
V laciném kroji
povislého podzimu
stanul den.
Trety a cingrlátka
sklíčka na oči
hle růže kvetou.
Máme se rádi...
Kapří hlava
propadá tratolištěm
a dlažba žaluje.
Naarooodil se...
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Dota Slunská, maena, isisleo, vapiti, oakbark
Komentáře (2)
Komentujících (2)