O Tobě
Anotace: nebudete tomu věřit,ale psal sem to v docela hluboký depresi
Vůně nejčistších andělských křídel,
krása vlahých podzimních jiter,
Oči všech azurových vod a oceánů,
tys dala jména Odinovým havranům.
Podle tebe Bohyně stvořila Lunu,
krásnou a jasnou v mystickém kruhu,
tvůj dech je jako mírný vánek
a noc hluboká,to je tvůj spánek.
Lesy jsou tiché jako tvůj krok,
pohyby ladné jako laní skok,
tvoje rty sladké jak nejsladší mok,
čistá jako horský potok,
zkrátka všechny nejkrásnější sny,
to všechno jsi pro mne ty.
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Emily Winnacott, Niccolo
Komentáře (2)
Komentujících (2)