Anotace: ted jsem si to po sobě pčečetla ještě jednou a...není to tk strašné jak jsem si myslela:-) je to úsměvné...a ...no ..však posudte sami:-)
Srdce se musi opatrovat po vsech strankach a to tve zvlast.. uz tak si zkusilo asi dost.
01.09.2009 17:37:00 | Nergal
tleskám, tleskám a tleskám, pěkně zpracovaná představa,....tak co srdce, kde ho teď máš?
07.12.2007 11:00:00 | Veríssek
Srdce na dlani má víc lidí ale málo kdo si jej dovolí hodit na ulici... Ty taky ne.. Ty ho máš taky na dlani... Vysvětlení podám ve škole :)
06.12.2007 15:40:00 | Calimerinka
Většina lidí mi říká, že mám srdce na pravém místě, mě ale tlouklo na levé straně. Tak ho nosím na dlani, protože nevím kam s ním :-)
06.12.2007 12:29:00 | Dračičák