Chci ti toho tolik říct
Anotace: tohle jsem napsala pro moji maminu k narozkám jen tak je to kostrbatý ale přesto to sem dávám. Vše nejlepší mami krásné narozky mám tě moc ráda.
Chci ti toho tolik říct
Mám ale strach, že nenajdu odvahu či vhodný okamžik
Vždyť život je jen oka mžik
Chtěla bych ti povědět jak moc tě mám ráda
Beru tě jako nejlepšího přítele a kamaráda
Jsi mi oporou a rádcem
Jsi mi osudem i snem
Jsem ráda, že tě mám
A věř nikomu tě nedám
Jsi moje máma ta nejlepší věc v mém životě
Jsi mi vším a věř ač ti to neříkám denně je to tak
Prostě a jednoduše jsem člověk co tě má rád.
Přečteno 890x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, 4LJFilip, lucajda89, Morgenstern, excited, el viento, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)