Už po několikáté se vracím k Tvé Vlčí mlze a čtu ji stále znovu. A po každém dalším přečtení ji obdivuju víc a víc, nejen díky tomu, jak si umíš vyhrát se slovy a poskládat je do líbivého verše, ale i díky neskutečně hluboké myšlence té básničky.
Díky Ti
Myslím, že ohodnocení jenom jedním supertipem je naprosto neodpovídající. (To procentuální hodnocení, co bylo na literu dřív, bylo lepší - alespoň můj názor tedy. :-) )
22.01.2008 01:12:00 | Merlík
V krajích, z kterých pocházím, jsme vždycky říkali vlčí mlha tomu, když se někdo... ale to sem nepatří :).
Hezký.
06.12.2007 17:44:00 | Demedalex