Modrý motýl
Na nebi se mihnul modrý motýl
Viděl jsem ho tančit ve snu
Daleko vzdálená křídla
Nesoucí se na oblacích z pěny
S prostřeleným srdcem
Ale touhou letět dál
Jako admirál zítřejších dnů
Které vycházejí nad obzor
Malujíc nové příběhy našich životů
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, fialová, Pišák, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)