Anotace: V buse, za tmavých cest do školy..
che...z meho milovaneho saka jsem uz pomalu vyrostla:) achjo...
06.12.2007 19:39:00 | Me and you and all the others
Celý život žijeme ve starostech o kdejaké potřeby...ale časem si lidi zvyknou! :-) Možná by jim neuškodilo se trochu uskromnit ve svých tužbách.
06.12.2007 17:43:00 | Chancer