Kamenné zdi mojí pevnosti
Anotace: Snad už konečná..
Říkáte jen žádné chmury.
Ale co to na mne padá shůry?
Jako by tam někdo z vršku
pouštěl na mne smutků spršku.
Dávám slunci svůj střed hrudi
a čekám, kdy mou duši vzbudí.
Dál obracím se k světu zády
a stavím kolem sebe hrady.
Cimbuří a citadely
pouštím z luku šípů střely.
Má ruka moji ruku špiní,
jsem sobě vlastní zajatkyní.
Kdy padne sláva té mojí tvrzi?
Kdy bude konec?
Snad už brzy..
Přečteno 397x
Tipy 18
Poslední tipující: Thesssinka, simsa, Emily Winnacott, zzlatý, Veru, DIDADA, prostě Zuzana, spare, Psavec, Petbab, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)