Niterný záchvěv

Niterný záchvěv

Anotace: ...

Ticho
to sladkokruté ticho
v rámci čtyř
chladných stěn

Cítíš?
to tajemství
možná kouzlo
možná sen

(noční můra)

Jako stín
plížící se
kolem domu
neslyšnou chůzí

Jako sníh
lehce padající
k zemi
tak blízko
a přece cizí

jen niterný záchvěv
ve ztrátách a nálezech..
Autor seed.misulka, 06.12.2007
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Lacosta1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel