Sněhurka svíjí se u tyče v potu tváře.
Šmudla fotí Popelku do hambatého kalendáře.
A jak se zapojila Zlatovláska?
100 EU/hod. stojí teď její láska.
Princ si přišupajdil z hustých lesů
v posledním modelu Mercedesu...
09.12.2007 16:57:00 | Šerpík 1
Co příští rok?Zůstanou části stejné,nebo zvýšíš čislo volovin?Či snad opačně?
06.12.2007 23:21:00 | s.e.n
Tu mašli do vlasů ti vpletu
ozdobou co dárku byla
Jak citů našich na paletu
barva skočila.Je bílá
barva korálek té šnůrky
jak touha moje pošetilá
mít hrách od Sněhurky
***
J.s.
06.12.2007 21:57:00 | j.c.